Acabo de comprar un iPad Pro renovat, i m’ha estalviat un munt


Acabo de comprar-me un d’11 polzades iPad Pro 2020 per aproximadament un 30% de descompte del seu preu original passant per la botiga Apple Certified Refurbished. Estic enamorat de la tauleta des que va arribar, i crec que més de vosaltres que us agrada el so d’un dispositiu nou però potser teniu una mica de diners hauríeu de mirar els avantatges que podeu obtenir si aneu a la ruta renovada.

És fàcil estalviar molts diners comprant aparells nous si estàs disposat a utilitzar-lo de segona mà. Tanmateix, els dispositius de segona mà poden ser una compra arriscada, ja que no sabeu què els ha passat abans de comprar-los. Afortunadament, comprar a la font correcta, com la mateixa Apple, ofereix una major garantia que podeu obtenir un gran dispositiu per menys sense haver de preocupar-vos pel seu estat.

Per què l’iPad Pro 2020?

Alguns de vosaltres us preguntareu per què vaig decidir optar per un model d’iPad de dos anys en comptes d’estalviar una mica més de diners i comprar-me un iPad Pro 2021 o el rumoreat proper iPad Pro 2022. Hi ha dues raons per això. En primer lloc, el preu era més baix, que sempre és bo. En segon lloc, és un model que em va millor que l’iPad Pro més recent. No necessito aquest model Xip Apple M1 potència, el xip A12Z és molt per a mi procedent del xip A10 de baixa potència del meu antic iPad de 7a generació. Tot i que estic una mica molest, em vaig perdre un 12MP Escenari central càmera selfie, la càmera de 7 MP del model 2020 encara és una actualització de la gran d’1,2 MP del meu vell iPad.

Renovació de l'iPad Pro 2020

(Crèdit de la imatge: Futur)

Pel que fa a per què no vaig optar per un iPad nou que s’ajustés al meu pressupost, he escrit abans sobre com iPad Air 2022 em va perdre la marca. Per resumir aquesta història, però, bàsicament volia almenys 128 GB d’emmagatzematge i, idealment, una pantalla de 120 Hz, que encara ofereix l’iPad Pro 2020. A més, comprar reformat té un lleuger benefici mediambiental, ja que és reutilitzar una gran part de les peces existents del producte.