Benedict Cumberbatch parla de “Doctor Strange” al monòleg d’obertura: data límit


Benedict Cumberbatch aquesta nit va fer la seva segona aparició com a amfitrió de SNLal·ludint en el seu monòleg inicial a la seva nova pel·lícula Doctor Strange al multivers de la bogeriaque va arribar divendres als cinemes dels EUA.

“Estic encantat de tornar a ser l’amfitrió Dissabte nit en directe. Ha estat una setmana molt divertida i fantàstica. He de ser sincer, però, perquè la majoria dels escriptors d’esbossos d’aquesta setmana m’han presentat esbossos cada dia i la majoria eren sobre Doctor Strange“, va dir Cumberbatch a dalt. “És genial. M’encanta el noi. M’encanta interpretar el personatge. La pel·lícula va molt bé, però jo tenir estat en altres pel·lícules”.

Cumberbatch va fer broma dient que va arribar a expressar-ho SNLLorne Michaels, amb Michaels responent: “Com què?”

“Vaig dir:” Bé, El poder del gos, per exemple’ i va dir: ‘Ningú ho va veure’. Vaig dir: ‘Vinga, home. Vaig ser nominat a l’Oscar per això. Em va anar bé'”, va recordar l’amfitrió. “Vull dir, no vaig guanyar. Em van vèncer Will Smith… No, no físicament”.

Després d’al·ludir a la infame bufetada dels Oscars, Cumberbatch va girar per parlar de la seva il·lusió per poder acollir SNLEspectacle del dia de la mare. “Per descomptat, vull desitjar un molt feliç dia de la mare a la meva mare”, va dir. “En realitat està de vacances a Grècia en aquests moments i SNL es va oferir a portar-la fins aquí en primera classe i va dir: “No, estic a una platja de Grècia. Estàs boig?'”

Aleshores, Cumberbatch va dir a la seva mare que l’estimava, i va assenyalar que quan era petit, ell i la seva mare solien tenir “aquests noms estranys i divertits” amb els quals es deien. “Li vaig dir ‘Pookie'”, va dir, “i ella em va anomenar ‘Benedict Cumberbatch'”.

Més tard, va fer broma: “Vaig anar a un internat fora de Londres, potser n’haureu sentit a parlar, anomenat Hogwarts”.

Mentre era allà, la seva mare li escrivia “aquestes cartes sorprenents”, plenes de belles il·lustracions. “No puc fer això per ella aquí, òbviament”, va assenyalar Cumberbatch, “però vaig pensar que aprofitaria una mica d’aquest monòleg per agrair-li tot el que ha fet per mi”.

Quan va començar a tocar música sentimental de piano, Cumberbatch va passar a dirigir-se directament a la seva mare. “Ei, mare. Sóc jo, el teu fill, el petit Benedict”, va dir. “Gràcies per estar sempre al meu costat”.

Cumberbatch va compartir que creixent, sempre que tenia un problema, la seva mare tenia una solució. “Per exemple, quan vaig perdre les meves dues dents frontals, em preocupava que em burlen, però vas dir:” Està bé. Només prova de somriure sense obrir la boca’”, va recordar. “És un gran consell, però també explica per què fins avui, a cada fotografia de la catifa vermella, somriu així”.

Retalla una foto de Cumberbatch en què el seu somriure és més aviat una ganyota estranya.

“De debò, mare, gràcies”, va dir. “M’has mostrat molt d’amor i suport a cada pas del camí. T’estimo, Pookie”.

Aquesta nit també va rebre un crit a la dona de Cumberbatch, Sophie, que era entre el públic del programa. “Estic seriosament en un temor constant i constant cap a tu. Vull dir, per començar, vas donar a llum els nostres tres bells nois, i això només és un miracle menor, com et dirà qualsevol dona”, va dir. Mentrestant, segons tu, jo anava vestit de bruixot, tot i que tècnicament és un bruixot.

Després d’explicar que els mags tenen túnica, en contrast amb el seu personatge de Marvel, Doctor Strange, que té una capa, va continuar dient que espera que quan la seva dona hi pensi realment, s’adonarà que les seves contribucions com a pares igualen. “Perquè si creus que ser mare és difícil, intenta fer-ho”, va dir amb un gir del canell. “Sí, acabo d’obrir un portal. De benvingut.”

Cumberbatch s’uneix a l’espectacle d’aquesta nit pel convidat musical Arcade Fire. Fes una ullada al seu monòleg d’obertura fent clic a dalt.