Cyril Hanouna al cor del trànsit, un convidat defensa Delphine Wespiser, revelació impactant a C8


Aquest dilluns, 2 de maig de 2022, a No em toquis aleshores al C8, Cyril Hanouna va admetre estar involucrat en un cas de tràfic. T’ho expliquem tot!

Però aquella nit, no va ser l’única gran revelació de l’espectacle. Efectivament, Cyril Hanouna va donar la benvinguda al seu plató a Muriel Reus, vicepresidenta de Metoo Media i presidenta de “Dones amb”. Seva testimoni sobre el seu assalt per part del PPDA va sorprendre a més d’un. Pitjor encara, la periodista va fer saber que havia informat la presidència de la cadena en el moment material. Però la direcció no va fer res!

“Sincerament, tothom ho sabia »

Pitjor, Muriel Reus també va indicar que hi havia cercavila «incessant» dones molt joves després de l’informatiu de TF1 a l’oficina del PPDA. I “Ningú va fer la pregunta sobre què estava passant a la seva oficina” després del diari. Avui, Muriel Reus creu que l’ex de Claire Chazal està en la negació.

Benjamin Castaldi també ho era empleat a TF1. L’amfitrió de C8 recorda perfectament la reputació de PPDA. Era un secret a veus. « Vaig arribar l’any 2008, era un secret a veus. Sincerament tothom ho sabia« va explicar. « Hi havia un sistema que s’havia posat en marxa per fer tornar les noies. Tothom ho sabia molt bé. El sistema, tots el coneixem. Aleshores, als amics de la cadena se’ls va dir: ‘Aneu amb compte, no hi aneu, no agafeu el mateix ascensor.‘” Ell va dir.

Periodista del C8, Valérie Bénaïm també va començar la seva carrera com a periodista a TF1. « Vaig estar a TF1 l’any 98 amb Benjamin (Castaldi, nota de l’editor) fins l’any 2010. Tinc un dels ajudants de Patrick Poivre d’Arvor que, en preparar la transició a l’any 2000, em va trucar perquè havia assistit a la primera conferència editorial per preparar aquesta transició a l’any 2000. I arran d’aquesta primera reunió on Vaig descobrir el gran PPDA, sóc un jove periodista, vinc entreteniment així que estic afalagada!”, ella de fet va dir.

Cyril Hanouna explica tot sobre els seus errors de joventut…

I afegir:Després d’això, estic al meu cotxe, de tornada de la reunió, rebo una trucada telefònica d’aquest assistent que em diu : “En Patrick li agradaria dinar amb tu”. A mi, estic afalagada i en cap moment m’avisen ni diuen: ‘Vés amb compte, és perillós!‘”, recorda el periodista.

Aleshores, Valérie Bénaïm va escapar de la depredació del PPDA. Però el comportament de l’estrella de TF1 sembla molt inadequat. « D’altra banda, el que em diuen és : —Ah, sí, ell també està coquetejant amb tu. Està coquetejant amb tu! Tan bo, molt bo, si jo coquetejar finalment rebutjo els seus avenços. I de fet, vam dinar dues vegades, i les dues vegades va ser encantador. Encisador també, però mai em vaig sentir en perill. »

Per la seva banda, també va declarar Frédérique Lantieri Més investigació. Dina amb PPDA. « Em feia avenços una mica més pronunciats. Vaig declinar molt senzillament i allà va acabar« va reconèixer a l’emissió de France 2.

La venjança freda del PPDA!

Només que aquí no va ser així senzill del que ella pensava. Perquè PPDA el va humiliar davant dels seus companys molt poc després. « De sobte, em veu. Molt fort davant de tothom, va dir al meu editor: ‘Què dimonis hi fa? L’has pres? No la volíem!“, va explicar. Una venjança freda segons ella. Perquè PPDA estava enfadat amb ella perquè tenia ” va rebutjar la seva oferta.«

Abans a l’espectacle, Cyril Hanouna ha descobert els seus errors de joventut. De fet, va admetre que va enganyar les notes a l’escola. Ell estava canviant les seves còpies i manipulat les seves paperetes. I no només la seva! Els dels seus companys també!