El dia de la mare, escoltem-ho per a les aplicacions per a nadons per a telèfons intel·ligents


Una de les primeres coses que vaig fer després de portar el meu nounat a casa de l’hospital fa dos hiverns va ser descarregar una aplicació. Concretament, el nom adequat Rastreador de nadons aplicació per a iPhone i Android, que permet als pares registrar els canvis de bolquers, les alimentacions i el son del seu nadó (entre moltes i moltes altres coses).

Aviat, vaig estar baixant BabySparks i Huckleberry i Sons del son del nadó de soroll blancaplicacions que prometien ajudar el meu fill a assolir les seves fites de desenvolupament, suggereixen horaris òptims de migdiada i “finestres de despertar” i simulen l’ambient relaxant d’un assecador de cabells en funcionament, respectivament.

La pressió per centrar-se en les necessitats del meu nadó en detriment de tota la resta ràpidament es va sentir Sísyphe, i les aplicacions dels meus telèfons intel·ligents em van permetre subcontractar gran part de la càrrega mental: la culpa, l’estrès, la incertesa. Em vaig enamorar de totes les maneres en què el meu telèfon podia optimitzar i organitzar l’experiència desorientadora de tenir cura d’un nounat.

Llegeix més: Targetes del dia de la mare que són realment divertides

El Setmanes meravelloses L’aplicació em va ajudar a entendre millor els “salts” de desenvolupament del nadó i em va avisar mitjançant una notificació push quan estava a punt d’entrar en un període de tempesta. Durant el “hora de la bruixa“Època que vaig començar a consultar Wonder Weeks en nits especialment difícils de la mateixa manera que solia consultar Pista aplicació per a la reivindicació de les meves pròpies hores de bruixes. “Oh, està saltant”, li deia a la meva parella. “Ens tornarà a ser amable d’aquí a cinc dies”.

El Què esperar L’aplicació, la meva antiga font de referència per als vídeos setmanals d’embaràs a l’estil “El teu bebè ara té lòbuls de les orelles!”, es va convertir en una autèntica balsa salvavides després del part quan em vaig unir al tauler de missatges d’altres pares de nadons de febrer. Aquí és on vaig descobrir consells d’infermeria, idees d’anuncis de naixement, debats francs depressió postpartpros i contres de l’infame Snoo (amb la seva pròpia aplicació per a telèfons intel·ligents) i un forat d’experts per a nadons d’Instagram que donen consells son del nadó, menjar per a nadons, fites del nadó i llenguatge de signes infantil.

Quantes vegades vaig fer un (literalment una dècada) “hi ha una aplicació per això” broma durant el primer any del meu nadó? Bé, els nous pares en realitat canvien el seu sentit de l’humor i la ironia amb la privació del son, així que us podeu imaginar que ho vaig dir unes quantes vegades.

Algunes de les millors aplicacions per a la vida de la nova mare eren en realitat les que ja tenia instal·lades al meu telèfon: Fitbit L’aplicació em va motivar a fer més passejades amb el cotxet, tot i que vaig haver d’empènyer amb una sola mà per obtenir crèdit pels meus passos. Spotify Va acabar substituint qualsevol de les aplicacions de soroll blanc que vaig provar i em va acompanyar durant els meus sets acústics nocturns de Norah Jones per dormir. (Encara cantem abans d’anar a dormir cada nit, però des de llavors el meu fill s’ha convertit més en un fan de Lou Reed.) I no hauria completat el meu 2020 Goodreads desafiament sense Kindle i Libbyla qual cosa em va permetre llegir a les fosques mentre esperava que el nadó s’anés a la deriva, massa espantat de despertar-lo amb una porta que cruixent com per escapar-se.

Una única sessió d’infermeria durant el període de baixa postmaternitat primerenca em va tenir Fluix missatgeria companys de feina, programació a Objectiu recollida de bolquers a la vora, reorganitzant la meva llista de tasques pendentsi publicar un bonic Instagram història del nadó movent les seves extremitats al ritme de “Savage” de Megan Thee Stallion, tot des del meu telèfon.

I quan volia una cadira Sit-Me-Up o Kick ‘n Play Piano de segona mà per ocupar el nadó quan jo “va tornar” a treballar durant el primer confinament de la COVID-19? Hi ha una aplicació per a això. (Ho sento.)

Sol, però no sol

01-google-photos-update-september-live-album-slideshow

Google Fotos us pot ajudar a recopilar i compartir les fotos del vostre nadó amb la família.

Sarah Tew/CNET

El meu fill ara té 2 anys i, a poc a poc, m’he deixat anar les moltes trampes de la nova paternitat. Després d’un any sencer de seguiment de cada bolquer, cada unça de cada ampolla, cada minut de cada migdiada, em vaig acomiadar de l’estimada aplicació Baby Tracker. Ja no el necessitava, perquè després de donar la volta al sol –ara dues vegades– amb aquest nen petit (que ara té el seu propi mòbil fet per Fisher-Price), sé una o dues coses sobre com fer-ho. Cuida’t d’ell.

La majoria de les nits després de posar el meu fill al llit, em desplaça Google Fotos i llegeix les fotos i els vídeos que vaig fer durant el dia, penjant els millors a un àlbum compartit amb els seus avis i ties i oncles. L’aplicació m’envia de tant en tant petits collages i animacions d’ell i, darrerament, presentacions de diapositives “avui fa dos anys” amb el meu nounat de cap difusa. Vaig descobrir mesos després del fet que les primeres fotos de mi sostenint el meu nadó eren de fet capturades com Fotos en movimenti vaig poder tornar a veure el tremolor a la meva mà mentre li acariciava la part posterior del cap en bucle.

En parlem molt aquests dies addicció al telèfon i limitant temps de pantallai sovint em preocupo per com el meu cervell està sent reconnectat pel meu cada cop més virtual existència. Segons alguns comptes, l’ús de telèfons intel·ligents va augmentar un 20% l’any que va néixer el meu fill, a un vergonyós 27% de les hores de vigília. I potser si hi hagués una aplicació per a la subcontractació això ansietat, jo també ho baixaria. (Oh, espera, sembla que n’hi ha.)

Però aleshores penso en el que s’han convertit els telèfons intel·ligents en una línia de vida per als nous pares, especialment les noves mares, en la fosca solitud d’aquelles alimentacions de les 3 de la matinada, l’aïllament d’un permís de maternitat de l’era de la pandèmia, el tumult total d’aquells primers dies no estructurats. . M’hauria sentit molt més a la deriva.

Una nit, 10 dies després de donar a llum, estava donant de menjar al meu fill, desplaçant-me ociosament per Instagram i preguntant-me quan tornaria a dormir. El meu cosí em va enviar un missatge: estava aixecada amb un nadó i també es desplaçava per Instagram. Ella havia compartit una publicació amb mi, un dibuix d’un artista Paula Kuka d’una dona alletant un nadó, mirant per la finestra a la foscor.

“Les nits poden sentir-se soles”, va dir, allunyant-se a cada panell, mostrant altres mares en altres cases, alletant altres nadons darrere d’altres finestres, allunyant-se fins que cada finestra es convertís en un sol punt de llum vist des de l’espai, el món sencer il·luminat. amb les mares i els nadons, “però no esteu sols”.

La informació continguda en aquest article només té finalitats educatives i informatives i no té com a assessorament mèdic o sanitari. Consulteu sempre un metge o un altre proveïdor de salut qualificat sobre qualsevol pregunta que tingueu sobre una condició mèdica o objectius de salut.