Jo Bo Ah parla de treballar amb Ahn Bo Hyun a “Military Prosecutor Doberman”, filmant escenes d’acció i més


Després del final de “Military Prosecutor Doberman” de tvN, protagonitzada per l’actriu Jo Bo Ah es va asseure a una entrevista per parlar de la seva experiència!

Després d’haver centrat la seva carrera principalment en el gènere romàntic, Jo Bo Ah recentment es va posar al mig de l’acció amb el seu paper al programa de tvN “Conte de les nou cues.” “El fiscal militar Doberman” també va marcar un punt d’inflexió en la seva carrera no només pel tema, sinó pel seu canvi d’aparença. Jo Bo Ah es va tallar els cabells llargs mentre es va transformar en Cha Woo In, només una de les moltes maneres en què es va preparar per al seu paper de fiscal militar.

L’actriu va compartir els seus pensaments sobre el final del drama mentre va dir: “Va ser una agenda tan atapeïda com feia molt de temps que no tenia, però gràcies a això, vaig poder centrar-me només a fer el meu paper. Va ser molt divertit i crec que va embolicar bé. Vaig seguir veient els episodis malgrat com estava ocupat i, de fet, vaig plorar durant l’episodi final. Aquest projecte és tan estimat per a mi, fins al punt que m’agradaria haver rodat més”.

Jo Bo Ah també va remarcar com tallar-se el cabell tan curt va provocar alguns canvis en la seva vida quotidiana. “Tot i que em sento una mica trist perquè trigarà molt de temps perquè el meu cabell creixi tant com abans, la meva vida diària s’ha tornat molt més còmoda”, va dir. “No l’he d’assecar i he reduït dràsticament el temps que dedico a cuidar-lo. Com que estic fent servir menys xampú que abans, també vaig comprar un xampú més car”.

Després va parlar de més observacions que va fer sobre el seu personatge, que porta dues cares diferents. “Com que la fiscal militar Cha Woo In és molt normal quan porta el seu uniforme militar, volia donar-li un fort contrast quan es transforma en ‘Red Woo In'”, va explicar. “Volia extreure la duplicitat de Cha Woo In, que es va convertir en fiscal per implementar la justícia, però també va utilitzar el mal per combatre el mal que no podia ser derrotat per la llei”.

Jo Bo Ah va plantejar les seves escenes d’acció, que va dir que pensava que la posarien a prova físicament, però que en realitat van acabar tenint l’efecte contrari. “Els dies que vam filmar escenes d’acció, estava tan immersa en el rodatge que vaig oblidar completament el cansament que estava”, va revelar. “He entès l’atractiu de l’acció i ara també vull provar altres gèneres d’acció”.

L’escena del petó entre Jo Bo Ah i Ahn Bo HyunEls personatges de l’episodi final també es van convertir en un tema candent entre els espectadors. L’actriu va compartir com es va preparar per a l’escena, dient: “El drama està ple d’episodis pesats en general, de manera que afegir-hi romanç podria haver equivocat el missatge previst. Vaig pensar molt en el rodatge”.

Aleshores va revelar: “Com que tots dos ens vam portar sincerament com amics, recordo que les coses es van tornar una mica incòmodes després de filmar l’escena del petó”.

Jo Bo Ah tampoc no tenia res més que coses bones a dir sobre la seva experiència treballant amb Ahn Bo Hyun. “És algú que parla seriosament, té molts pensaments i va néixer amb bon caràcter”, ha elogiat. “Com que és algú amb qui em sento còmode, he confiat molt en ell. Crec que és un gran coprotagonista que seguirà sent memorable per a mi ja que vam parlar tant del drama”.

Jo Bo Ah va acabar l’entrevista compartint els seus pensaments sobre el que va fer que “Military Prosecutor Doberman” fos tan popular entre els espectadors. Va pensar: “Va tractar alguns temes militars depriments i pesats, però el guió immersiu i la representació adequada i entretinguda del gènere d’acció eren cops de geni. Crec que el drama va ser molt estimat, ja que va donar a tothom un tast de satisfacció enmig de la nostra realitat recentment frustrant”.

Mireu Jo Bo Ah a “Military Prosecutor Doberman” amb subtítols a continuació:

Veure ara

Font (1)


Com et fa sentir aquest article?