Norwich City: Sebastien Bassong sobre la ira per la sortida de Canàries


Publicat:
18:07 4 de maig de 2022L’excapità del Norwich City i guanyador del jugador de la temporada, Sebastien Bassong, ha revelat la ira que va sentir per com es va gestionar la seva sortida del club.

El defensor va jugar més de 130 aparicions amb els canaris durant un període de cinc anys al club que va incloure guanyar el trofeu Barry Butler, aconseguir l’ascens a Wembley, però també haver estat desposseït del seu número de plantilla i finalment alliberat.

Bassong, que ara és un ponent d’esdeveniments i treballa als mitjans de comunicació, s’ha obert sobre el seu moment turbulent a Carrow Road a través del podcast Talk Norwich City.

El jugador de 35 anys va ser un dels set jugadors d’alt perfil del City que van ser alliberats després que Stuart Webber prengués el regnat com a director esportiu el 2017. Revela que només va conversar amb el cap del City i es va sentir marginat per ell.

“Vam tenir una xerrada i una xerrada només a l’oficina”, va dir. “On va dir ‘Seb, no us oferirem un nou contracte’, cosa que no em va sorprendre.

“Això va ser tot. Per ser sincer, ni tan sols em va donar la mà. Cada vegada que estava al camp d’entrenament em mantenia (allunyat) de Youssouf Mulumbu i de mi. Agitaria la teva, la teva i després em saltava i després donar la mà a una altra persona. Vaig pensar, què mesquin és això?

“Això és el bàsic. Dones la mà a la gent com a mostra de respecte, no importa el que pensis d’elles. De seguida va entrar i crec que volia deixar la seva empremta, però ho va fer malament.

“Aquesta és la interacció que vaig tenir amb ell”.

A Bassong se li va robar un adéu amb els seguidors de la City a causa de la votació com a part del deure de la ciutadania francesa.

El defensa va sentir que va ser tractat amb duresa pel club i revela com va fer una posició pública durant el sopar de final de temporada.

“Quan vaig marxar, li vaig donar a ell i a tot el club alguna cosa per sentir vergonya.


Sebastien Bassong va aixecar el Barry Butler Memorial Trophy al final de la seva primera temporada amb Norwic

Sebastien Bassong va aixecar el Barry Butler Memorial Trophy al final de la seva primera temporada amb Norwich City, el 2013 Imatge: Paul Chesterton/Focus Images
– Crèdit: Paul Chesterton/Focus Images Ltd

“M’agrada fer enginyeria inversa. Si vols venir a mi, prefereixo marxar amb un backflip només per demostrar-los que no em podrien arribar”, va dir.

“No anaven a descompondre’m. Arribat el sopar de final de temporada, no tenia taula. Jo era l’únic que estava sol, sense taula i em sentia incòmode. En aquell moment estava molt enfadat. .

“Vaig pensar que n’hi ha prou. Tingueu en compte que no vaig fer la volta d’agraïment a l’últim partit perquè anava a Wembley a votar, així que no hi era per aplaudir als aficionats o acomiadar-me.

“Arriba al sopar de final de temporada, estem fent els moviments de la nit, però estic assegut amb els cambrers i les cambreres perquè no em van donar plaça.

“Hi havia uns quants jugadors que marxaven i els elogiaven, però no a mi. El meu nom no es va esmentar mai. Estaven fent un homenatge a John (Ruddy) i Ryan (Bennett) i només vaig pensar ‘d’acord, genial. .’

“Vaig enviar un missatge de text a Youssouf i li vaig dir ‘prepara el telèfon’, em va dir ‘per què? Què faràs? No pegues ningú’. De vegades pot ser agressiu, però sóc més intel·ligent que això. Volia mostrar a la gent que era més gran en tots els aspectes.

“Russell Martin estava parlant a l’escenari i em vaig aixecar i vaig pujar cap a l’escenari. Hi havia silenci a la sala. Li vaig dir a Russ, ‘dona’m el micròfon un segon’ i li vaig treure’l.

“Vaig dir:” hola nois, per si us oblideu que em dic Sebastien Bassong, sóc jugador de Norwich i com que no vaig tenir l’oportunitat de caminar per a l’últim partit de la temporada mentre estava votant. sóc, perquè la gent s’oblida molt ràpid en el futbol. Jo vaig ser el capità a principis de temporada. Delia, t’estimo i has estat com una tia per a mi. Stuart Webber, gràcies a tu. Només volia recordar-los. això. Vaig dir “On the Ball, City” vaig deixar caure el micròfon i vaig marxar”.