Pauline (Koh-Lanta) en una relació durant 8 anys amb un excampió de França (EXCLUSIÓ)


És un cop per a Pauline. El participant en Koh-Lanta, Le Totem maudit va ser eliminada en un esdeveniment des que va acabar última. La jove apassionada de l’automobilisme a qui també va confiar Miss Purepeople.com. La seva aventura com a nàufraga, la seva família, els concursos de Miss i fins i tot el seu company de sempre… confia com mai.

Com vas viure la teva eliminació?

Tots esperem playoffs. Però no pensava que arribaria en aquest moment, just després de la reunificació. Em vaig sorprendre molt quan vaig marxar. Com que mai havia estat l’últim en un esdeveniment, estava més al mig. Vaig abandonar-me físicament perquè feia tres dies que estava una mica malalt a causa del mal clima a les Filipines. Crec que físicament, havia arribat al final.

Què va passar durant la prova?

Quan comença l’esdeveniment, sóc un dels primers a portar un disc. Vaig tenir la tècnica de seguida. Però a mesura que passen els minuts, m’agafo completament. Estàvem a ple sol, jo ja estava una mica embadalit. Així que adopto una altra tècnica, llançant la meva grapa cap enrere, que era una mica de tonteria. No sé per què vaig fer això. I va ser llavors quan em vaig perdre.

L’emoció s’apodera, a tu com als teus companys… Què et passa al cap en aquell moment?

Em va costar creure-ho. Va ser tan sobtat. I aleshores veig els altres plorant. Em dol, però al mateix temps em tranquil·litza. Veig la sinceritat als ulls dels meus companys i em dic que tot el que hem viscut des del principi era cert. Vaig sentir el mateix que ells, és un intercanvi, un autèntic moment d’emoció. I espero que arribin lluny per representar-me.

Com vas sobreviure amb la teva polsera maleïda?

Koh-Lanta també és molt social. Malauradament, no podem anar en contra de les afinitats. En un grup, hi ha personalitats que els agraden o no. He creat afinitats molt fortes amb els meus companys. Sempre van pensar en protegir-me d’aquesta polsera maleïda. Em van ajudar, van fer tot per fer-me arribar el més lluny possible. I no ho oblidaré mai, és una prova de la seva amistat.

En Maxime sembla ser el més perillós entre els exvermells, per què creus?

El que és paradoxal amb Maxime és que és alhora súper natural i genial. Però en el joc, el més mínim reflex, el més mínim tret de caràcter que és una mica particular ràpidament es fa insuportable. No calculava les seves paraules ni els seus gestos. I en aquestes condicions, tot esdevé una excusa per posar els nervis dels altres. És cert que de seguida va tenir el paper del que estava al seient calent amb els vermells.

Teniu el final de la història del bol de mandioca trobat buit?

Mai! Mai vam saber qui va robar la mandioca. De seguida vaig pensar en ell, el vaig mirar amb ulls… Devia dir-se: “Ohlala, però què em passarà?” I de seguida vaig veure que no hi tenia absolutament res a veure. No l’anava a incriminar per això quan no teníem proves. Vam tenir els nervis molt ràpid.

Ella és inútil“, “és una plaga“… Què tens a dir a aquestes crítiques dels internautes?

Crec que com que això no representa la majoria dels comentaris, no m’importa. No em fa ni fred ni calor. Estic acostumat a ser criticat per les actuacions del meu germà i de mi. Diguem que hi estic acostumat. I aleshores, com que és completament injustificat i infundat, em reconforta en el meu pensament no fer-hi cas. Accepto la crítica constructiva de bon grat perquè em fa créixer i progressar. Tanmateix, aquests comentaris em passen pel cap.

També es diu que t’amagues darrere Ambre i Louana… Què et sembla?

Tenia una polsera maleïda. Així, per descomptat, vaig evitar posar determinades persones en contra meu tant com vaig poder. Després, tot el que passa en tres dies d’aventura no es pot resumir en un episodi de dues hores. Hi ha moltes discussions que tenen lloc fora de l’aire. Sempre he tingut el meu paper i el meu lloc al grup.

Què va ser el més difícil per a tu al campament?

Entre la gana i la humitat, el mal temps, no podia triar. Encès Koh-Lanta, no tenim més remei que morir-nos de gana. Però crec que si haguéssim tingut un clima millor, hauríem viscut millor la fam. El que també és estrany és que els familiars, no hi pensem especialment. Estem tan obsessionats amb el menjar, en parlem tot el dia, que les poques vegades que ens fan preguntes sobre la nostra família o que hi ha recompenses relacionades amb això, ens és evident. I ens diem a nosaltres mateixos:Però de fet no he pensat en ells des del principi quan no han sentit de mi…“I això ens fa sentir culpables.

Quin va ser el teu primer gest a la tornada?

Vaig tornar cap al desembre. Era l’inici de les vacances de Nadal. Així que va ser una orgia alimentària, xocolata en abundància. Vaig menjar molt i em va fer bé, tant de ment com de cos. Perquè necessitava engreixar uns quilos.

Dius que vas haver de deixar de banda la teva carrera esportiva per centrar-te en la del teu germà. Per què això ?

És un esport excessivament car. No estem descontents amb el meu germà, però hem hagut de triar. El meu pare no es podia permetre el luxe de pagar les temporades d’automobilisme pel meu germà i per mi. Estava arribant a l’edat d’escollir un camp d’estudis i tenia menys talent que el meu germà. S’ha de dir, no cal tenir por. Només tenia sentit, fins i tot per a mi. No va semblar un autèntic sacrifici. Segur que no hauria pogut fer gran cosa. I quan veiem què fa el meu germà avui, ens diem que hem fet bé en fer aquesta elecció.

Vostè era senyoreta, com li va venir això?

No venia de mi sinó de la meva mare. Ella va dir : “Ja no fas karting, per fi pots fer coses femenines que em faran feliç de veure-ho! Seria genial si tinguessis unes petites eleccions. Prova sort. I després, pitjor que passar la vetllada maquillada i vestida per professionals. Et divertiràs, provaràs i gaudiràs!“Has de saber que li encanta anar a veure el meu germà a les curses però encara no es considera un esport molt femení, no agrada a la majoria de les dones. Em vaig dir per què no.

A les xarxes socials, vas compartir un abans/després (de 63 kg a 54 kg), què va passar?

Quan feia karting, amb 14/15 anys, no estava gaire de moda cuidar-se, fer esport, parar atenció a la seva alimentació. No estava súper democratitzat. I quan vaig parar, vaig haver de buscar una activitat. Perquè em va costar gairebé tot el temps i de sobte em vaig trobar amb temps sense saber què fer-hi. Estava una mica perdut. Tot això ha començat a sorgir una mica a les xarxes socials. Em vaig interessar, ho vaig viure amb el meu propi cos. Tot el que vaig aprendre, ho vaig implementar. Em va mantenir ocupat i es va convertir en una segona passió.

Molts han caigut sota el teu encanteri… i vols saber si ets un cor per agafar?

Fa molt de temps que estic en una relació! És força estrany per a algú de la meva edat, fa vuit anys que tinc una relació amb Nolan Mantione, un antic campió francès de karting. Al final, no hauria fet una carrera esportiva, però hi vaig trobar l’amor de la meva vida.

Quins són els teus projectes?

M’agrada Koh-Lanta ens dóna molta visibilitat, i és una oportunitat, m’agradaria aprofitar-la per presentar a França la meva passió pel motor. M’agradaria obrir un canal de YouTube i compartir vídeos sobre el tema, i també compartir una mica de la carrera del meu germà i la nostra vida quotidiana. Després, si em criden per un All Stars, torno sense dubtar-ho!

Contingut exclusiu que no es pot reproduir sense la menció de Purepeople.com.