Sóc un britànic que va provar el mac americà amb formatge per primera vegada i només el color em va molestar


L'autor sosté una caixa de macarrons kraft amb formatge semblant confós i molest al costat d'una foto de mac amb formatge kraft en un bol blanc al costat d'una finestra

He vist americans menjant aquest mac amb formatge a la televisió.Fliss Freeborn

  • Sóc una persona britànica que acaba de provar el Kraft americà mac i formatge per primera vegada.

  • Sembla que als nord-americans els encanten les coses i en senten tanta nostàlgia, així que tenia curiositat per saber com tenia el gust.

  • El seu color taronja neó em va sorprendre i vaig pensar que tenia un bon gust.

Com a britànic, n’hi ha algunes coses de la cultura americana que em descobreixen. Un d’ells és l’estatus de culte que tenen els macarrons i el formatge en caixa Kraft.

Aquest fenomen del menjar de conveniència sembla ser un experiència gairebé universal de la infància nord-americanatranscendint els límits de classe i invocant una onada de nostàlgia a tot el país quan s’esmenta en línia.

Pel que jo sé, realment no en tenim un equivalent al Regne Unit, ja sigui pel que fa al producte, o la resposta emocional que provoca. Així que, òbviament, vaig haver de provar-ho per mi mateix per veure de què anava tot l’enrenou.

Nota de l’editor: Kraft ven algunes variacions de mac i formatge a tot el món, i podeu comprar-ne Cheesey Pasta en algunes parts del Regne Unit. Pel que sembla, no té un gust semblant a la versió americana.

Vaig demanar el mac amb formatge en línia i em va sorprendre la mida de la caixa

L'autor sembla perplex mentre obre una caixa de mac i formatge Kraft

L’autor sembla perplex mentre obre una caixa de mac i formatge Kraft

Vaig haver de demanar la caixa en línia.Fliss Freeborn

Estic segur que hi ha supermercats al Regne Unit que emmagatzemen mac i formatge americans en caixa. Malauradament, no visc a prop de cap d’ells, així que el vaig demanar a Amazon.

Va arribar l’endemà i em va sorprendre la mida de la caixa: deia que donava de menjar a dues o tres persones. M’esperava que fos només una porció, que és el cas de molts aliments preenvasats.

Preparar-ho va ser més fàcil que fer mac i formatge des de zero, però va requerir més esforç del que esperava

Amb el nostre equivalent al Regne Unit de fideus d’olla o sobres de pasta amb tasses, només cal que aboqueu aigua bullint sobre tot i ho deixeu reposar cinc minuts.

Això mac i formatge Necessitaven dos ingredients addicionals, llet i mantega, a més d’una paella en la qual primer calia coure la pasta.

Una olla, mantega, mac i formatge kraft i llet sobre un taulell de fusta

No esperava haver d’afegir-hi ingredients.Fliss Freeborn

Vaig cuinar la pasta segons les instruccions però Salar l’aigua primer per costum tot i que les instruccions no deien fer això. En retrospectiva, va ser un petit error, ja que també vaig fer servir mantega salada a l’hora de fer la salsa, de manera que ho va deixar tot una mica desequilibrat.

La mantega es mesurava en cullerades, que estava bé. Però trobar 1/4 de tassa de llet va ser més difícil perquè era tossudament europeu. Vaig haver de buscar a Google quin era l’equivalent de la mètrica.

Fins i tot vaig fer una mica de mise en place, mesurant la meva mantega en un ramequin i posant la quantitat exacta de llet en un got abans. Això és meravellosament irònic perquè quan faig macarrons amb formatge des de zeromai mesuro res correctament.

El color de la salsa de formatge em va despertar molt

Fins ara, el procés havia estat força mundano. Però quan vaig obrir el sobre de barreja de salsa de formatge, vaig cridar en veu alta.

La salsa en pols era violentament taronja. Més taronja que kumquat en un estudi de bronzejat, de fet. També feia una olor exacta com una marca de puffs de formatge que tenim aquí anomenada Wotsits, i encara no puc decidir si això és bo o no.

La salsa em va semblar una mica líquida quan vaig barrejar la pols a la pasta, però la caixa tenia la imatge d’un degoteig de salsa de dibuixos animats que sortia d’una cullera, així que em vaig tranquil·litzar.

No tenia grans expectatives, i em va semblar que la pasta estava bé

Un llaç de mac amb formatge Kraft davant d'una finestra

Un llaç de mac amb formatge Kraft davant d’una finestra

El mac i el formatge semblava molt vibrant.Fliss Freeborn

Mira, sé que això és mac i formatge instantani, així que no vaig entrar amb grans expectatives.

Vaig pensar que estava molt bé, ni més ni menys. Curiosament, hi havia una dolçor a tot el conjunt, tot i que el sucre no estava a la llista d’ingredients.

I, per descomptat, va ser cursi, però no d’una manera genial.

L'autor fent cara de confusió amb una cullerada de mac i formatge

El mac amb formatge estava bé.Fliss Freeborn

Podria haver utilitzat una mica de pebre negre o una culleradeta de mostassa per tallar la cremositat unidimensional, però volia tenir l’experiència autèntica així que em vaig abstenir de donant el meu propi gir a les coses aquesta vegada.

I encara que tinc la sort de tenir un conjunt complet de dents decents, no em van obligar a utilitzar-les, ja que el plat era molt suau i de cullera.

Per descomptat, és completament acceptable com a aliment (encara n’hem menjat molt), però la paraula que em ve al cap després de menjar un bol ple és “desil·lustre”.

Si tingués nostàlgia pel plat, segur que l’hauria agraït més

Una caixa de boig i formatge kraft al costat d'un bol de mac i formatge

Una caixa de boig i formatge kraft al costat d’un bol de mac i formatge

M’imagino que hi ha moltes maneres d’actualitzar el mac i el formatge.Fliss Freeborn

Puc veure absolutament per què els nens s’anirien salvatges per això, especialment els qui menjaven que no són tan bons amb sabors o textures més forts. També és un sopar de molt baix esforç, i podeu fer-ho més com un àpat si afegiu alguns extres (tàperes, pebre negre, pernil, verdures, etc.).

Potser m’he perdut completament la idea de menjar això com a adult. Potser no us ha d’importar el gust que realment té ni aixecar el nas perquè no està perfectament equilibrat com a plat. Potser l’objectiu de menjar-lo és tornar a tenir 8 anys de nou.

Emmarcar-lo d’aquesta manera i ara saber com té el seu gust m’ha donat una millor comprensió del fenomen cultural del mac amb formatge en caixa.

És una llàstima que mai no pugui experimentar realment la nostàlgia que hi ha.

Llegeix l’article original a Insider