Sophie Turner va tenir un terapeuta “en directe” per al seu trastorn alimentari


Sophie Turner: Vaig tenir un

Sophie Turner. AFF-USA/Shutterstock

Una font de suport. Sophie Turner va revelar que una vegada va tenir un “terapeuta resident” per ajudar-la a recuperar-se d’un trastorn alimentari mentre parlava dels efectes dels comentaris negatius a les xarxes socials.

“Tinc una relació d’amor-odi amb les xarxes socials. Tant de bo no m’hagués involucrat mai amb això en primer lloc”, el Joc de trons alum26, va dir Elle per la seva història de portada de juny, que es va publicar el dimecres 4 de maig. “Miro els comentaris a Instagram i penso:” Oh, f–k. Tothom pensa això de mi. Em consumiria completament”.

Turner va assenyalar que el millor consell que mai va rebre tractar els comentaris negatius provenia d’un professional de la salut mental.

Sophie Turner: Vaig tenir un

Sophie Turner. Aurore Marechal/ABACA/INSTARimages.com

“Durant molt de temps, Estava bastant malalt amb un trastorn alimentari i vaig tenir un company. No sé si saps què és un company? És un terapeuta resident, que s’asseguraria que no estigués fent res poc saludable amb els meus hàbits alimentaris”, va explicar. “Una nit, estava jugant una i altra vegada a la meva ment un comentari que havia vist a Instagram. Vaig dir: ‘Estic tan gros, sóc tan indesitjable’ i em vaig girar”.

El nadiu d’Anglaterra va continuar: “Ella em va dir:” Ja saps, a ningú li importa. Sé que penses això, però ningú més ho pensa. No ets tan important. … Això va ser el millor que algú m’hagués pogut dir”.

Turner va obrir anteriorment el camí les xarxes socials van afectar la seva salut mentalexplicant durant una aparició a l’abril de 2019 al “Phil en els espais en blanc” podcast que va començar a patir depressió quan estava encès Joc de trons. “El personatge que interpreto al meu programa es diu Sansa, i la gent solia dir: ‘Caram, la Sansa va engreixar 10 lliures’ o ‘Maldita, la Sansa ha de perdre 10 lliures’ o ‘La Sansa s’ha engreixat’. … Jo solia aconseguir molts comentaris sobre la meva pell i el meu pes i com no era una bona actriu”, va recordar. “Només m’ho creuria. Jo diria: ‘Sí, sóc irregular. Sóc gras. Sóc una mala actriu. Simplement m’ho creuria. jo aconseguiria [the costume department] per estrènyer molt la cotilla. Només em vaig posar molt, molt conscient”.

El Escala actriu acredita la teràpia i el seu ara marit Joe Jonas amb ajudar-la a curar-se. “Jo [sometimes] No crec que m’estimi gens, però ara estic amb algú que em fa adonar que tinc algunes qualitats redemptors, suposo”, va dir Turner en aquell moment. “I quan algú et diu que t’estima cada dia, et fa pensar realment per què és això i crec que això et fa estimar una mica més. Així que sí, m’estimo a mi mateix”.

Mentre es parla amb Elleel X-Men: Dark Phoenix star va tocar alguns dels altres mètodes ella acostuma a cuidar la seva salut mental. “He notat que les xarxes socials em fan sentir increïblement ansiós i és una cosa que intento distanciar-me. Tenir-lo fora del telèfon ha estat molt útil”, va explicar. “Ara, si he de seguir-ho, és uns minuts una o dues vegades per setmana, en lloc d’hores cada dia. Ha fet una gran diferència”.

Ella va continuar: “Encara he de fer [therapy] cada setmana. … Encara tinc dies en què em sento deprimit o ansiós [but] ara és manejable: tinc les eines. Sé què és bo per a mi i què no és bo per a mi. Sé què he de fer per posar-me en un bon espai de cap. No és debilitant: sé com treure’m d’això”.

Si tu o algú que coneixes pateix un trastorn alimentari, visita el Lloc web de l’Associació Nacional d’Anorèxia Nerviosa i Trastorns Associats (ANAD). o truqueu a la seva línia directa a (888)-375-7767 per obtenir ajuda

Escolteu Us Weekly’s Hot Hollywood mentre cada setmana els editors de Us desglossen les notícies d’entreteniment més populars!
Escolta a Google Play Music