Vaig deixar la meva feina com a professora i mai hi tornaré. Aquí teniu el perquè


  • Cheryl Ritzel va decidir deixar la seva feina com a docent després de 26 anys. L’última gota va ser la pandèmia.
  • Només li faltaven cinc anys per jubilar-se i rebre els beneficis íntegres de la seva pensió.
  • Ritzel va iniciar un negoci de fotografia local anomenat FocusEd Camera on és molt més feliç.

Aquest assaig tal com s’ha dit es basa en una conversa amb Cheryl Pinion, una antiga professora que va deixar la seva feina per iniciar el seu propi negoci. S’ha editat per a la llargada i la claredat.

No sempre vaig créixer amb ganes de ser professora. El meu pla original era convertir-me en advocat, però després d’acabar el meu grau, em vaig adonar que no tenia diners per anar a la facultat de dret. En comptes d’això, vaig seguir el camí de convertir-me en professor. Vaig ensenyar preescolar, secundària i batxillerat i vaig durar 26 anys treballant en aquest camp.

M’encantava ser professora, perquè m’apassiona realment ajudar la gent. L’educació solia ser un espai on ho podies fer de manera creativa, però ja no. Ara, hem de fer moltes més directrius, restriccions i feina molt intensa.

Durant els meus últims vuit anys com a professora, vaig començar a tenir por d’aixecar-me al matí. El meu despertador sonava i jo només ploria.

Hi havia una llarga llista de motius pels quals volia deixar-ho

Aquestes raons incloïen tot, des dels requisits rígids i tediosos del currículum fins a la quantitat infinita de treball que s’afegiria constantment a la nostra llista de tasques pendents. Per exemple, van decidir que totes les proves, que abans eren només respostes d’opció múltiple o de resposta curta, ara havien d’incloure una pregunta de resposta llarga. Això va fer més temps per a la qualificació, i ho havíem de fer a casa, ja que no hi havia temps per fer-ho en horari escolar.

També teníem reparacions que havíem de fer abans de l’horari escolar i més tràmits que havíem de fer després de l’escola que infringien el nostre temps personal. La llista continua i segueix. Entenc perfectament el raonament de cadascuna d’aquestes decisions i que sí que ajuden a una millor educació; tanmateix, la càrrega dels professors és pesada, i a la meva feina no es va fer res per alleujar-ho.

Quan l’escola afegia una altra cosa per fer com a professors a les reunions, jo aixecava la mà i els preguntava què pensaven treure de la nostra llista. La resposta va ser res, i la feina es va anar acumulant.

L’última gota per a mi va ser la pandèmia

Les regles i els requisits van anar canviant, i jo tindria aquests petits atacs de pànic cada vegada que l’escola deia: “Això és el que farem ara”.

En primer lloc, ens van dir que treballaríem amb alguns alumnes de manera presencial i d’altres de manera digital, donant a escollir als pares i que impartiríem aquestes dues classes en diferents moments. Llavors van dir que tindríem classes mixtes, alguns estudiants en persona i altres a través de Zoom. Això significava que hauríem de fer un seguiment dels alumnes a casa i a l’aula alhora. Més tard, això va canviar i ens vam haver de moure per la classe per ajudar els estudiants en persona, alhora que monitoritzàvem els estudiants a Zoom per veure el seu comportament i respondre les preguntes que tinguessin. Aquests canvis es van produir amb pocs dies l’un de l’altre.

Entenc que la pandèmia de la COVID-19 va ser una situació fluida i en constant canvi, però va ser molt estressant per als professors que ens expliquessin com anaven a funcionar les coses per part de gent que feia anys que no anava a l’aula. Realment no tenien ni idea del que estàvem passant.

Vaig acabar prenent una excedència al setembre del 2020 per motius de salut. Sóc asmàtic i portar una màscara durant 12 hores al dia no va ser bo per a mi. Esperava que els requisits d’ensenyament de la COVID-19 s’esvaeixin quan tornés, però no va canviar res. Així que el proper curs escolar, el setembre de 2021, vaig decidir que deixaria de fumar.

El meu diagnòstic de càncer em va fer pensar

Quan em van diagnosticar càncer de còlon fa 12 anys, abans dels 40, vaig haver de fer-me una cirurgia i després quimioteràpia durant vuit mesos. Va ser una experiència horrible. Al mateix temps, el revestiment de plata és que em va fer molt més conscient del meu dia a dia i fer que cada un d’aquests dies compti. Volia deixar de desitjar la meva vida fora. El meu diagnòstic de càncer em va fer pensar en altres feines i en el món de l’emprenedoria.

Anys més tard, després d’experimentar l’estrès de l’ensenyament, la càrrega de treball addicional i els canvis a causa de la pandèmia, vaig pensar que hi havia una feina millor per a mi, una on m’alegraria i no només desitjaria que els dies passessin. així podria arribar al cap de setmana.

Quan vaig deixar la meva feina d’ensenyant, em vaig allunyar de molts diners. Vaig renunciar a les prestacions de l’assegurança mèdica, un sou de 50.000 dòlars i els avantatges de jubilació que m’hauria guanyat completament a la meva pensió si em quedés cinc anys més. Però deixar-ho encara valia la pena.

Sabia que no volia trobar feina per a ningú més

Com que sabia que no volia trobar feina per a ningú més, vaig decidir crear la meva pròpia empresa. Vaig fer una pluja d’idees i finalment vaig aterrar a iniciar un negoci local d’educació en fotografia anomenat Càmera enfocada a Atlanta, adquirint les habilitats de la meva formació docent i la meva passió per la fotografia de tota la vida.

Abans de deixar la meva feina, sabia que havia de ser prudent amb els meus diners. Vaig continuar contribuint al meu fons d’emergència existent, que ja era bastant gran. D’aquesta manera, no començaria el meu viatge com a emprenedor amb una por persistent sobre si podria pagar el meu cotxe o casa. Tenia un pot de diners del qual podria treure si el meu nou negoci no guanyava diners de seguida.

Vaig començar lentament creant contingut de vídeo per al meu Canal de YouTube. També vaig construir un lloc web utilitzant Weebly, que és un creador de llocs web gratuït que qualsevol pot utilitzar i personalitzar sense saber codificar. Finalment, vaig invertir 4.300 dòlars en equips de fotografia per construir el meu estudi.

Com que m’ha apassionat la fotografia tota la vida, ja tenia alguns equips, de manera que aquests costos poden ser més elevats per a algú que tot just comença. També vaig comprar una impressora fotogràfica en color i material d’oficina addicional. Vaig utilitzar la gran quantitat d’estalvis que havia estat guardant durant anys per pagar-me un sou i per pagar el lloguer durant aquest temps.

Em vaig registrar per ser afiliat a Amazon

Vaig començar a guanyar diners una mica més d’un mes després de llançar oficialment el meu negoci, però els ingressos no provenien dels clients, sinó dels enllaços d’afiliats. Em vaig registrar per ser un afiliat d’Amazon (cosa que pot fer la majoria de les persones amb una empresa o lloc web) i cada vegada que esmentava un producte als meus vídeos de YouTube, compartia un enllaç d’afiliat que generaria diners a partir de les compres realitzades. Tot i que ja no faig servir el programa d’afiliació d’Amazon (perquè va consumir molt de temps), ara treballo directament amb empreses com a afiliat per vendre el seu equipament al meu lloc web.

La segona manera en què vaig començar a guanyar diners va ser creant llibres d’instruccions de fotografia i venent-los Amazon.

Tots dos generadors de diners es van convertir en corrents d’ingressos passius continus que em van permetre generar efectiu mentre em vaig centrar a aconseguir que els clients locals s’apuntessin a un a un. classes de fotografia, que s’adapten a les necessitats de l’estudiant i tenen lloc en persona o a través de Zoom. També ofereixo classes en grup, i la matrícula varia, però limite el nombre d’estudiants a vuit per assegurar-me que tinc temps amb cadascun d’ells. Ara tinc un calendari complet de classes (n’ofereixo tres per setmana), però no sempre s’omplen.

Estic en diverses plataformes per promocionar el meu nou negoci

Vaig crear un perfil per a la meva empresa a Google Business i Yelp per trobar clients locals. Quan algú de la zona d’Atlanta cerqui “classes de fotografia a prop meu”, la meva empresa apareixerà com a opció a la seva cerca de Google o Yelp. De vegades també ofereixo un cupó o descompte amb Google i Yelp que podria animar un comprador.

Estic a diverses plataformes de xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, MeWe, YouTube i Nextdoor. L’únic amb el qual anunciï és Nextdoor, perquè són anuncis orientats a persones que viuen a prop meu. Utilitzo Pinterest per dirigir la gent als meus articles d’Etsy i Amazon. Publico regularment a tots aquests llocs i dirigeixo el trànsit al meu lloc web, Etsy, Amazon o YouTube.

També faig publicitat local als diaris, com el Patch, i mitjançant el boca-orella i targetes de visita a les cafeteries, etc.

La transició de professor a emprenedor no va ser tan difícil com pensava que seria

Em passava la meitat del dia com a professora donant classes de periodisme i una classe d’anuari, així que ja feia servir les meves habilitats de fotografia i disseny gràfic. Vaig passar l’altra meitat del meu dia ensenyant alfabetització financera i emprenedoria, així que vaig entendre com crear un pla de negoci, elaborar estratègies de màrqueting (des de l’ús de les xarxes socials fins a repartir targetes de visita a nivell local) i com posar el preu dels meus serveis perquè ser rendible.

A més, ser professor em va ensenyar a comunicar-me amb claredat, tant per escrit com verbalment, que és molt útil com a emprenedor quan treballo amb clients i intento vendre els meus serveis.

El meu negoci està creixent

Tot i que la gestió d’aquest negoci no ha aportat prou diners per substituir el sou o els beneficis del meu professor fins ara, està creixent i sé que algun dia superarà aquest punt. També estic afegint altres productes per vendre, produint imatges d’art que venc i tinc més idees a les obres.

Tanmateix, la compensació ha valgut la pena cada cèntim. L’ansietat i l’estrès de treballar com a docent al sistema escolar han desaparegut.

De vegades trobo a faltar treballar com a professor, perquè no hi ha res millor que veure com s’il·lumina la cara d’un jove quan capta una idea nova. També trobo a faltar tenir companys de feina amb qui riure i xerrar durant tot el dia. Però estic molt content amb la meva decisió.

El meu consell per a les persones que volen deixar la seva feina és que no ho facin immediatament

Encara que estiguis súper frustrat. Assegureu-vos que tingueu alguna cosa més alineada, ja sigui el vostre propi negoci o una feina nova. És important situar les coses abans de marxar. Al mateix temps, no tingueu por d’arriscar.

Per descomptat, si m’hagués quedat com a professor, hauria continuat cobrant un sou estable i, finalment, hauria rebut les prestacions de jubilació completes. Però com a supervivent del càncer, una cosa que he après és que ningú té garantida demà.

Fins i tot si no podeu canviar de feina o de carrera ara mateix, penseu a començar un enrenou secundari o fer alguna cosa que us apassiona com a afició. És bo per a la teva salut mental fer el que t’agrada i passar temps amb les persones que estimes.